magasinet vaxholm

Bistro Magasinet, Vaxholm: Se 78 objektiva omdömen av Bistro Magasinet, som fått betyg 4 av 5 på TripAdvisor och rankas som nummer6 av 42 restauranger i Vaxholm. Magasinet i Waxholm AB, - På mnbnk.info hittar du, bokslut, nyckeltal, styrelse, Status, offentliga värden, adress mm för Magasinet i Waxholm AB. ADRESS. Besöksadress. FISKAREGATAN 1 FISKAREGATAN 1 32 Vaxholm Stockholms län. Bistro Magasinet. Vi försöker i största möjliga mån använda oss av ekologiska produkter och råvaror från Sverige. Vi lagar mat och bakar efter säsong och erbjuder bl a så väl nyttiga som mer syndiga bakverk – allt för att tillfredsställa både hälsan som själen. I veckorna serverar vi dagens lunch och vi erbjuder alltid en.

Magasinet vaxholm - Skull

TripAdvisor LLC ansvarar inte för innehållet på externa webbplatser. Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer. Härlig uteservering när vädret tillåter. Är den här restaurangen bra för frukost? Ja Nej Vet inte.

Magasinet vaxholm Video

Norrbottens Järn - Puttes Barn 1975

Magasinet vaxholm - skulle kunna

Är den här restaurangen lämplig för middagar? Information om öppettider Adress: Läs mer eller ändra dina inställningar. Här kan man kan sitta bekvämt tillbakalutad mot ett gäng sköna kuddar och med ett gott glas vin eller en rykande kopp te samtidigt som tiden har sin gång utanför. Har besökt restaurangen ett flertal gånger, vanligtvis nöjd med mat och service dock skiftar kvalitén på mat och service, kan rekommendera ett besök!